Citroen

Citroen C3

de la

12685

euro

Descoperă modelele Citroën prin Programul Rabla 2022!

Bucură-te de oferte Citroën prin programul Rabla 2022. Descopera aici ofertele Citroen prin programul Rabla 2022. Redescoperă tehnologia, confortul și siguranta la volan, cu noul tău Citroën. Pret special și dotări generoase, prin oferta REMAT.   Solicita oferta 0737.600.600

97 DE POSIBILITĂTI DE PERSONALIZARE

Un model cu un caracter extrem de colorat, noul Citroën C3 nu arată ca niciun alt vehicul din segmentul său. Atu-ul său principal constă în potențialul de personalizare: până la 97 de combinații pentru exterior, 4 nuanțe de culoare pentru plafon, 3 scheme de culoare pentru interior și noi modele de jante. 

MOTORIZĂRI DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Citroën C3 benficiază de motoare de ultimă generație, performante, eficiente și certificate conform standardului de emisii Euro 6 - versiuni în 3 cilindri pe benzină PureTech 83 (PureTech 83 S&S BVM5) și 110 (PureTech Turbo 110 S&S BVM6 sau EAT6).

 

 O gamă vastă de autoturisme și utilitare la dispoziția ta. Profesioniștii, cât și persoanele fizice aflate în căutarea unui vehicul nou, beneficiază de informații detaliate, tarife și fotografii pentru modelele Citroën. Pentru o achiziție facilă, contactați consultații Rădăcini Citroën pentru a primi informații detaliate și oferte personalizate la numărul de telefon ☎ 0737.600.600   Oferte valabile în limita stocului disponibil, în anumite termene și condiții in perioada 21 septembrie - 31 octombrie 2022. Prima de casare și ecobonusurile Rabla 2022 sunt calculate estimativ în site în funcție de nivelul de emisii CO2 și de cursul Euro si vor fi disponibile doar in momentul lansarii programului Rabla 2022. Consultantul de vânzări vă va comunica suma exactă în funcție de specificațiile exacte ale modelului ales. Fotografiile sunt cu titlu informativ. CITROËN C3 Consum mixt cu valori cuprinse între 5,4 și 5,9 l/100km și emisii CO2 cu valori cuprinse între 122 și 133 g/km (WLTP). Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene si conditii valabile de la momentul aprobarii bugetului pentru Programele RABLA/RABLA PLUS 2022. Prețul include TVA și este obținut prin scaderea reducerilor comerciale oferite de importator și, acolo unde este cazul, a contravalorii maximale a primei de casare și a ecobonusurilor REMAT (PSIPAN 2022: 1€ = 5,0000 RON). În măsura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2022 nu va conține beneficiile financiare de mai sus sau clientul nu va casa vehiculele in numarul si cu vechimea necesara obtinerii beneficiilor REMAT stipulate in prezenta oferta, SC TRUST MOTORS SRL nu va fi ținut răspunzator pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate. Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând. Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.  

Opel Volkswagen Suzuki Skoda Mazda Citroen Honda Peugeot