Suzuki

Suzuki Ignis

de la

10300

euro

Suzuki IGNIS - surprinzator

Alături de designul simplu, dar totodată unic, Ignis se remarcă și prin caracteristicile interiorului său, oferind confort și un aspect futurist. Habitaclul încăpător și spațiul generos pentru bagaje oferă senzația de libertate.

Scaunele spate culisante - confort interior sporit

Scaunele spate culisează independent făcând posibilă reglarea spațiului pentru picioare, bagaj și pentru diferite tipuri de situații. Scaunele sunt acționate cu ușurință prin ridicarea manetei din partea de sus a spătarelor sau de sub scaune. [caption 

Spațiu generos pentru bagaje, cu un volum reglabil

Ignis se laudă cu un spațiu pentru bagaje cu un volum de 514 L.* Scaunele din spate sunt rabatabile 50:50 și se pot plia pentru a face loc bagajelor. Plierea scaunelor asigură un spațiu suficient în care să se așeze diferite tipuri de bagaje. Farurile continuă să lumineze drumul timp de încă 10 secunde după ce șoferul părăsește habitaclul, oferind lumină să deschizi ușa casei, de exemplu. Luminile de întâlnire și luminile de poziție se aprind și rămân astfel timp de 10 secunde atunci când telecomanda este folosită pentru a închide/deschide portierele. *Când se pliază scaunul culisant din spate. Măsurat folosind metoda Industriei germane a automobilelor (VDA). 

Manevrabilitate extraordinară cu rezultate optime

Cu o rază minimă de virare de 4,7 m, Ignis este ușor de manevrat și poate fi condusă pe drumuri înguste și în parcări. Pneurile cu diametru mare și garda înaltă la sol oferă confort și siguranță la condusul pe drumuri accidentate sau cu denivelări.

Smartphone Linkage Display Audio (SLDA)

Sistemul audio include un ecran tactil cu funcții intuitive, asemenea unui smartphone. Un smartphone poate fi de asemenea conectat via Bluetooth® sau prin intermediul unui cablu USB pentru a utiliza aplicațiile compatibile pe acesta prin intermediul ecranului sistemului audio. Prin intermediul acestui ecran pot fi controlate și alte funcții, precum radioul, camera pentru marșarier și navigația.

Informațiile necesare sunt întotdeauna accesibile

Panoul de bord afișează informații esențiale cum ar fi temperatura exterioară, ceasul, autonomia și kilometrajul. Informațiile afișate se pot seta în funcție de preferință folosind comenzile de pe volan sau de pe panoul de bord. 

Motorul DUALJET 1,2L

Motorul DUALJET 1,2L integrează un sistem unic de injecție care îmbunătățește foarte mult eficiența termică prin creșterea raportului de compresie. Asigură un echilibru mare între condusul intens și consumul deosebit de eficient, pentru un motor de dimensiuni reduse.

 

SOLICITA OFERTA 0737.600.600

 

SUZUKI  IGNIS HYBRID 12V COOL 1.2 5MT 2WD

 

  1. Ofertă fără valoare contractuală, supusă unor termene și condiții valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile de listă reprezintă prețuri de vânzare recomandate și nu includ valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Magyar Suzuki ZRT Esztergom Sucursala își rezervă dreptul de a modifica lista de specificatii si lista de prețuri ca urmare a unor erori, modificări structurale sau în urma unor comunicări din partea producătorului, fără nicio informare prealabilă. Din acest motiv ele nu pot fi considerate drept angajamente contractuale. Relațiile comerciale se desfasoară prin intermediul dealerilor rețelei Suzuki. Relațiile tranzacționale se efectuează în LEI la cursul valutar practicat de către dealerul Suzuki. Pentru a obține o oferta de actualitate, este necesar sa va adresați unui dealer Suzuki. Au fost depuse toate eforturile astfel încât informațiile, descrierile și imaginile prezentate să fie cele corecte la momentul publicării lor. De asemenea imaginile autoturismelor prezente sunt cu titlu de prezentare, vehiculele comercializate efectiv având dotări și accesorizări diferite, în funcție de nivelul de echipare al fiecăruia. Un ghid conținând date privind consumul de carburant și emisiile de CO₂ pentru toate modelele de autoturisme noi poate fi obținut în rețeaua autorizată Suzuki România. Oferta Rabla este aplicabilă prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, sub rezerva îndeplinirii de către client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN și a acceptării dealerilor autorizați Suzuki ca producători validați în program. Oferta este supusă unor termene și condiții valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea primei de casare și a ecobonusului/ecobonusurilor calculate în Euro (1 € = 5 LEI) și nu include echipamente, accesorii sau dotări opționale. Avantajul maxim se poate obtine in cazul achizitiei unei versiuni cu emisii CO2 mai mici sau egale cu 120 g/km in sistem WLTP si prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara. Pentru mai multe detalii consultati dealerii Suzuki. Pretul este obtinut prin aplicarea primei de casare de 9,000 Lei in schimbul casarii 2 (două) autovehicule uzate si prin aplicarea Ecobonusurilor in valoare totala de 7,500 Lei formate din: 1,500 Lei pentru versiunile Hybrid cu emisii CO2 mai mici sau egale cu 120 g/km in sistem WLTP , 3,000 Lei pentru casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara si 3,000 Lei pentru autovehiculele Hybrid (echipate cu sistem de propulsie hybrid). Oferta valabilă în anumite termene și condiții în perioada 14 februarie -31.03.2023, in conditiile programului Rabla 2023.
Opel Volkswagen Suzuki Skoda Mazda Citroen Honda Peugeot