Suzuki

Suzuki Swift Hybrid

de la

10770

euro

Suzuki Swift COOL 1.2 MT Hybrid

SOLICITA OFERTA 0737.600.600    

STILAT, SPORTIV SI FOARTE DISTRACTIV

Acum este momentul să-ți transformi dorința în realitate, prin programul Rabla 2022. Bucură-te de confort, siguranță, sustenabilitate și un preț accesibil, plus alte beneficii:  

 • Tehnologia Hybrid
 • Fidelitate Suzuki
 • 3+7 ani garantie / 200.000 km
 • Posibilitate de achizitie: Cash, Credit, Leasing
 • TVA: deductibil
 • Finantare: flexibila si personalizata
 • GRATUIT: culoare metalizata + set antifurt+ tavita portbagaj

  SOLICITA OFERTA 0737.600.600  

 

TEHNOLOGIA SUZUKI HYBRID

Căutați o eficiență mai mare a consumlui de combustibil și un mod mai prietenos cu mediul de a călători? Noua tehnologie Hybrid de la Suzuki ajută la reducerea emisiilor de CO2 și la îmbunătățirea economiei de combustibil. Cu Suzuki, a merge hybrid nu înseamnă că veți face compromisuri asupra performanțelor – dimpotrivă. Tehnologiile noastre Hybrid sunt ușoare și compacte, iar atunci când sunt combinate cu un șasiu ușor și un motor pe benzină eficient, acest lucru înseamnă că vă puteti aștepta la o performanță optimă, precum și la o eficiență îmbunătățită.
 

Cum funcționează Suzuki HYBRID?

Tehnologia Suzuki Hybrid utilizează un motor electric numit generator de pornire integrat (ISG) care funcționează alături de motorul pe benzină al mașinii dumneavoastră pentru a ajuta la îmbunătățirea eficienței sale. ISG este alimentat de un acumulator suplimentar Li-Ion care se încarcă pe măsură ce mașina decelerează și frânează. Acumulatorul suplimentar are câteva alte avantaje. Acesta ajută la alimentarea sistemelor electrice suplimentare, cum ar fi sistemele de siguranță, aer condiționat, conectivitate Bluetooth și smartphone. Și asta nu include toate componentele electrice care ajută mașina să se deplaseze. Așadar, faptul că este disponibil un acumulator suplimentar ajută la alimentarea autovehiculului și preia o parte din sarcina bateriei standard de 12 volți.

 

Ce înseamnă pentru dumneavoastră.

Marele beneficiu al sistemului Suzuki Hybrid este că poate duce la o îmbunătățire semnificativă a eficienței mașinii dumneavoastră, emisii de CO2 cu 20% mai mici, mai mult cuplu motor și un consum (cu 15% mai bun, pe baza cifrelor oficiale ale consumului de combustibil combinat WLTP, comparativ cu modelele anterioare de benzină Suzuki care nu sunt echipate cu tehnologia Hybrid.
 

TEHNOLOGIA HYBRID 12V DE LA SUZUKI:

 • REDUCEREA CONSUMULUI DE CARBURANT prin folosirea energiei recuperate la frânare (frânare regenerativă).
 • REDUCEREA UZURII SISTEMULUI DE FRÂNARE.
 • REDUCEREA ZGOMOTULUI LA PORNIRE SI DEMARAJ SILENȚIOS contribuind astfel la reducerea poluării fonice din marile aglomerații urbane, dar și un confort sporit pentru cei aflați la bordul unui Suzuki Hybrid.
 • ASISTAREA CUPLULUI MOTOR LA TURAȚII JOASE.
 • PRELUNGIREA DURATEI DE VIAȚĂ A ACUMULATORULUI CONVENȚIONAL prin folosirea unui acumulator suplimentar Li-ion 12V care preia alimentarea unor consumatori electrici ai vehiculului.

SWIFT HYBRID 12V

 

SOLICITA OFERTA 0737.600.600   Garantie 3+7 ani/200.000km

*DISCLAIMER

 1. Ofertă fără valoare contractuală, supusă unor termene și condiții valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile de listă reprezintă prețuri de vânzare recomandate și nu includ valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Magyar Suzuki ZRT Esztergom Sucursala își rezervă dreptul de a modifica lista de specificatii si lista de prețuri ca urmare a unor erori, modificări structurale sau în urma unor comunicări din partea producătorului, fără nicio informare prealabilă. Din acest motiv ele nu pot fi considerate drept angajamente contractuale. Relațiile comerciale se desfasoară prin intermediul dealerilor rețelei Suzuki. Relațiile tranzacționale se efectuează în LEI la cursul valutar practicat de către dealerul Suzuki. Pentru a obține o oferta de actualitate, este necesar sa va adresați unui dealer Suzuki. Au fost depuse toate eforturile astfel încât informațiile, descrierile și imaginile prezentate să fie cele corecte la momentul publicării lor. De asemenea imaginile autoturismelor prezente sunt cu titlu de prezentare, vehiculele comercializate efectiv având dotări și accesorizări diferite, în funcție de nivelul de echipare al fiecăruia. Un ghid conținând date privind consumul de carburant și emisiile de CO₂ pentru toate modelele de autoturisme noi poate fi obținut în rețeaua autorizată Suzuki România. Oferta Rabla este aplicabilă prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, sub rezerva îndeplinirii de către client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN și a acceptării dealerilor autorizați Suzuki ca producători validați în program. Oferta este supusă unor termene și condiții valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea primei de casare și a ecobonusului/ecobonusurilor calculate în Euro (1 € = 5 LEI) și nu include echipamente, accesorii sau dotări opționale. Avantajul maxim se poate obtine in cazul achizitiei unei versiuni cu emisii CO2 mai mici sau egale cu 120 g/km in sistem WLTP si prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara. Pentru mai multe detalii consultati dealerii Suzuki. Pretul este obtinut prin aplicarea primei de casare de 9,000 Lei in schimbul casarii 2 (două) autovehicule uzate si prin aplicarea Ecobonusurilor in valoare totala de 7,500 Lei formate din: 1,500 Lei pentru versiunile Hybrid cu emisii CO2 mai mici sau egale cu 120 g/km in sistem WLTP , 3,000 Lei pentru casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara si 3,000 Lei pentru autovehiculele Hybrid (echipate cu sistem de propulsie hybrid). Oferta valabilă în anumite termene și condiții în perioada 14 februarie -31.03.2023, in conditiile programului Rabla 2023.
Opel Volkswagen Suzuki Skoda Mazda Citroen Honda Peugeot