Volkswagen

Volkswagen e-up!

Un preț care te bagă în priză

Alege Volkswagen e-up!, prin Programul Rabla

Autonomie: Mai mult decât numai electric până la destinație Conectivitate: e-up! + Smartphone = Love Design: Tipic "electric"
 

Pornește încărcat spre un viitor 100% electric! La achiziția oricarui model e-up! primești gratuit o stație de încărcare MOON ID Charger 7.4 kW.

Autonomie: Mai mult decât numai electric până la destinație
Conectivitate: e-up! + Smartphone = Love
Design: Tipic "electric"

 

vw-img

Dotări

Emergency call
Geamuri electrice față
Închidere centralizată cu telecomandă
6 air bag-uri
Cablu de încărcare mod3 16A
Capacitate baterie 32,3 kWh

Comandă ACUM prin programul RABLA 2022

moon station

 

 

MOON Charger Stația ta de încărcare pentru acasă.

Sistemul de încărcare pregătit pentru viitor este cheia succesului mobilității electrice. Stațiile de încărcare MOON permit utilizarea facilă, în condiții de confort optim și pot fi combinate cu instalații solare.

Solicită oferta personalizată: 0737.600.600

Comandă ACUM prin programul RABLA 2023

Modelul din imagine este cu titlu de prezentare.
**Campanie susținută de Porsche România SRL. Oferta se adresează persoanelor fizice și juridice. Produsul oferit cu titlu gratuit este ID Charger 7.4 kW MOON11114 .Campania promoțională este valabilă în perioada 01.01 – 28.02.2023 în limita stocului disponibil și se aplică la achiziția unui autoturism marca Volkswagen model e-up! indiferent de configurație. În vederea accesării ofertei, vă rugăm să vă adresați echipei Darius Motors Constanta sau Ploiesti Oferta nu include orice alte servicii asociate stației de încărcare MOON, inclusiv, dar fară a se limita la instalarea acesteia. Instrucțiunile de punere în funcțiune, precum și termenii de garanție ai stației de încărcare MOON sunt oferite odată cu produsul. Distribuitorul autorizat Volkswagen stabilește prețul de vânzare al autoturismului în conformitate cu propria politică comercială.
 
Consum mixt electric: 14.3 kW/h
Valori emisii: 0 g/km CO2

Opel Volkswagen Suzuki Skoda Mazda Citroen Honda Peugeot