Formular Contact

Contacteaza echipa Radacini folosind formularul de mai jos cu detaliile solicitarii tale. Sau ne poti suna direct la 0737600600.

Iti multumim pentru interesul acordat si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie prelucrate pentru gestionarea cererii mele. Puteti de asemenea sa utilizati datele mele cu caracter personal in conformitate cu Nota de Confidentialitate si cu legislatia aplicabila comunicarilor comerciale.

Intrebari frecvente

Ce vechime trebuie sa aiba autoturismul uzat pentru a putea fi casat?

Autoturismul pe care doresti sa il casezi trebuie sa aiba o vechime mai mare de 8 ani. O noua conditie este ca ITP-ul masinii sa fie inca valabil.

Care este cuantumul primei de casare prin programul Rabla 2023?

Primele pot fi:
prima de casare pentru masini cu emisii CO2 mai mici de 140 g/km – 7500 lei;
eco-bonus pentru masini cu emisii CO2 mai mici de 105 g/km – 1500 lei;
eco-bonus pentru masini hibrid – 3000 lei;

Cate vouchere se pot folosi pentru achizitionarea unei masini noi?

Pentru achizitionarea unui autovehicul nou poate fi utilizat un singur tichet valoric.

Care sunt pasii pentru casarea rablei mele si intrarea in posesia voucherului?

In sectiunea Scapa de rabla ta gasesti pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru casarea rablei tale. Completeaza formularul si afla etapele pentru casarea Rablei. Contacteaza consultantii Radacini pentru detalii.

Care sunt centrele autorizate (colectorii) REMAT?

Contacteaza consultantii de vanzari Radacini si vei primi toate detaliile centrelor autorizate pentru colectarea si dezmembrarea vehiculelor din program.

Detalii actualizate aici:

Care este perioada in care pot casa rabla mea?

Proprietarii persoane fizice se pot se pot adresa firmelor colectoare, pentru casarea autoturismelor vechi, în momentul in care se deschide programul Rabla 2023

Cum pot vinde sau cumpara vouchere Rabla 2023?

Pentru a vinde sau cumpara vouchere Rabla 2023 poti folosi sectiunea de anunturi – Bursa voucherelor Rabla 2023 – unde poti posta gratuit anuntul tau de vanzare sau cumparare.

De ce oferte speciale beneficiez prin Programul Rabla 2023?

Radacini iti ofera o gama variata de oferte pentru marcile Opel, Mazda, Citroen, Volkswagen, Honda, Peugeot, Suzuki si Skoda. In sectiunea Oferte speciale poti vizualiza ofertele pentru gamele complete dar si ofertele exclusive Radacini la modele din stoc cu oferte competitive valabile prin programul Rabla.

Opel Volkswagen Suzuki Skoda Mazda Citroen Honda Peugeot