FORMULAR CONTACT

Contactează-ne acum

Contacteaza echipa Radacini folosind formularul de mai jos cu detaliile solicitarii tale. Sau ne poti suna direct la 0737600600.

Formular contact


ÎNTREBĂRI FRECVENTE

CE VECHIME TREBUIE SA AIBA AUTOTURISMUL UZAT PENTRU A PUTEA FI CASAT?
Autoturismul pe care doresti sa il casezi trebuie sa aiba o vechime mai mare de 8 ani. O noua conditie este ca ITP-ul masinii sa fie inca valabil.

Primele pot fi:
prima de casare pentru masini cu emisii CO2 mai mici de 140 g/km – 7500 lei;
eco-bonus pentru masini cu emisii CO2 mai mici de 105 g/km – 1500 lei;
eco-bonus pentru masini hibrid – 3000 lei;

Pentru achizitionarea unui autovehicul nou poate fi utilizat un singur tichet valoric.
In sectiunea Scapa de rabla ta gasesti pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru casarea rablei tale. Completeaza formularul si afla etapele pentru casarea Rablei. Contacteaza consultantii Radacini pentru detalii.

Contacteaza consultantii de vanzari Radacini si vei primi toate detaliile centrelor autorizate pentru colectarea si dezmembrarea vehiculelor din program.

Solicita Oferta

Proprietarii persoane fizice se pot se pot adresa firmelor colectoare, pentru casarea autoturismelor vechi, în momentul in care se deschide programul Rabla 2024

Pentru a vinde sau cumpara vouchere Rabla 2024 poti folosi sectiunea de anunturi – Bursa voucherelor Rabla 2024 – unde poti posta gratuit anuntul tau de vanzare sau cumparare.
Radacini iti ofera o gama variata de oferte pentru marcile Opel, Mazda, Citroen, Volkswagen, Honda, Peugeot, Suzuki si Skoda. In sectiunea Oferte speciale poti vizualiza ofertele pentru gamele complete dar si ofertele exclusive Radacini la modele din stoc cu oferte competitive valabile prin programul Rabla.