Mazda

DESCOPERĂ NOUA MAZDA CX-60

de la

51290

euro

DESCOPERĂ NOUA MAZDA CX-60

Estetică unică japoneză și un design elegant, dar îndrăzneț: noua Mazda CX-60 este construită pentru șoferii exigenți. Interiorul seren și elegant oferă o gamă largă de opțiuni integrate discret și tehnologii axate pe șofer, care vor depăși cu siguranță așteptările tale. Un SUV creat pentru șoferii moderni care înțeleg cu adevărat calitatea și dinamica palpitantă a condusului.

 

Mazda Cx 60

 

Concepută în Japonia, Mazda CX-60 urmează limbajul de design Kodo, cuprinzând conceptul japonez Ma, care este frumusețea calmă și demnă a spațiului gol. Fiecare element de design al Mazda CX-60 are un scop și emană un sentiment sofisticat de frumusețe și eleganță. Interiorul combină elemente din materiale precum lemn de arțar, piele Nappa și textile japoneze cu textură unică.

 

CELE MAI IMPORTANTE REPERE

Explorează câteva dintre numeroasele motive pentru a alege Noua Mazda CX-60, indiferent dacă este pentru mediu, pentru performanța de condus sau pentru confort, cum ar fi opțiunea plug-in ce asigură o autonomie în modul electric pentru nevoile tale cotidiene. Sistemele de propulsie Mazda CX-60 au fost proiectate pentru o experiență de condus memorabilă, promovând în același timp sustenabilitatea și cerințele șoferilor.

Opel Volkswagen Suzuki Skoda Mazda Citroen Honda Peugeot