Primești mai mult!

DE LA 17950 EURO

O experiență de condus veritabilă, fie că este vorba de viteză sau de o călătorie confortabilă. Descoperă legendara marcă MG!

Experimentează tehnologia

Fă un pas în viitor cu cele mai noi tehnologii de siguranță și conectivitate.

MG ZS

MG ZS este un SUV elegant și confortabil, perfect pentru familiile active. Impresionează prin raportul bun preț-performanță fără a face compromisuri la funcționalitate sau stil.

MG ZS este alegerea perfectă pentru șoferii care apreciază spațiul și caracterul practic, combinate cu cea mai recentă tehnologie.

MG ZS EV 

Noul MG ZS EV: un SUV confortabil, inteligent, 100% electric, potrivit pentru familii. Având un design nou și o autonomie extinsă și fără a face compromisuri în ceea ce privește caracterul practic sau stilul, MG ZS EV este perfect pentru condusul urban și călătoriile de weekend. Disponibil la alegere cu două baterii, MG ZS EV este pregătit pentru următoarea ta aventură urbană.

MG HS

Cu un aspect sportiv și un interior spațios, cu dotări pentru confort și sisteme inteligente, modelul MG HS începe perfect fiecare călătorie. Relaxează-te în scaunele confortabile, în timp ce sistemul MG Pilot îți face călătoria mai ușoară.

MG EHS

Modelul MG EHS Plug-in Hybrid facilitează deplasarea pentru o evadare perfectă. Relaxează-te în scaunele generoase, în timp ce tehnologia noastră inteligentă îți face călătoria mai plăcută.

MG4

Un hatchback electric agil, dotat cu funcții de condus incredibile și tehnologie inteligentă.

Descoperă aici gama de modele MG

Detalii la 0737.600.600

VREI SĂ IȚI SCHIMBI MAȘINA VECHE CU UNA NOUĂ?