Volkswagen

Stație de încărcare MOON CADOU

vw-img

ID.3 Noi începuturi

ID.3 marchează începutul unei noi ere, o eră dinamică în lumea mobilității electrice. Performanțele electrizante întâlnesc designul revoluționar și caracterul practic. Pentru cei ce își doresc o schimbare. Viitorul este pregătit. Viitorul vă așteaptă. Urcați acum la bord!

 
 

MOON Charger Stația ta de încărcare pentru acasă

Sistemul de încărcare pregătit pentru viitor este cheia succesului mobilității electrice.
Stațiile de încărcare MOON permit utilizarea facilă, în condiții de confort optim și pot fi combinate cu instalații solare.

 

ID.4 Destinat pentru măreție

Un concept complet nou al spațiului, care vă oferă libertate. Performanță electrică, menită să entuziasmeze. Și confort intuitiv la operare, ceea ce face totul foarte simplu. Noul ID.4: puternic ca un SUV, sustenabil ca un ID.

vw-img

*Mașinile din imagine sunt cu titlu de prezentare. 

**Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

***Campanie susținută de Porsche România SRL. Oferta se adresează persoanelor fizice și juridice. Produsul oferit cu titlu gratuit este ID Charger 11kW MOON11214. Campania promoțională este valabilă în perioada 01.09 – 31.12.2022 în limita stocului disponibil și se aplică la achiziția unui autoturism marca Volkswagen, modelele ID.3, ID.4, indiferent de configurație. Oferta nu include orice alte servicii asociate stației de încărcare MOON, inclusiv, dar fară a se limita la instalarea acesteia. Instrucțiunile de punere în funcțiune, precum și termenii de garanție ai stației de încărcare MOON sunt oferite odată cu produsul. Distribuitorul autorizat Volkswagen stabilește prețul de vânzare al autoturismului în conformitate cu propria politică comercială.

Opel Volkswagen Suzuki Skoda Mazda Citroen Honda Peugeot