Opel

Opel Mokka de la 18.330 Euro

de la

18330

euro

Ești pregătit pentru următorul pas în față îndrăzneț, făcut de Opel? Este o combinație de design pur, interior uimitor și cele mai recente sisteme de propulsie de înaltă tehnologie, așadar așteaptă-te la lucruri neașteptate. Noul Mokka a fost creat să rescrie regulile și să ducă la un nivel complet nou experiența de a conduce. Este timpul să conduci în stilul tău, cu Mokka.

PRINDE OFERTELE MOKKA CU PRIMA DE CASARE REMAT.

De ce Mokka? Noul model Mokka și designul său revoluționar deschid calea pentru viitorul mărcii Opel. Fiecare linie emană încredere, făcând o declarație îndrăzneață inconfundabilă. Acesta este un autovehicul care iese în evidență prin siguranța de sine și stilul propriu, în timp ce motoarele dinamice îl fac un autovehicul agil din toate punctele de vedere.

COMANDA ACUM MASINA PRIN PROGRAMUL RABLA 2023 DE LA 18.330 EURO CU TVA PRIN PROGRAMUL RABLA

*DISCLAIMER

  • Modelele din showroom-ul nostru online se pot livra la domiciliul clienților, pe întreg teritoriul României sau în afara țării la clientul final in anumite conditii specifice.
  • In cazul in care nu va puteti deplasa in showroom-urile noastre, consilierii noștri de vânzări sunt pregătiți să vă prezinte mașina prin video-call sau să vă ofere consultanță specializată online
  • Oferte valabile în limita stocului disponibil, în anumite termene și condiții in perioada 10 – 30 aprilie 2023.
  • Prima de casare și ecobonusurile Rabla 2023 sunt calculate estimativ în site în funcție de nivelul de emisii CO2 și de cursul Euro. Oferta conditionata de disponibilitatea programului Rabla 2023 în forma discutată în spatiul public.
  • Consultantul de vânzări vă va comunica suma exactă în funcție de specificațiile exacte ale modelului ales
  • Fotografiile sunt cu titlu informativ

 

Opel Volkswagen Suzuki Skoda Mazda Citroen Honda Peugeot